Referentie Karin van Dooren

Frank heeft een uniek talent: een bijzondere intuïtie waarmee hij dingen van anderen aanvoelt. Hij kijkt als het ware 'om de presentatie heen' en 'ziet wat er werkelijk is'. Wat je potentie is. Wat je verborgen houdt (zowel voor jezelf als voor anderen). Waar je belemmeringen zitten. Daardoor brengt hij je dichter bij je eigen kern, bij wie je werkelijk bent en bij wat JIJ wilt.

Frank neemt geen blad voor de mond. Alles komt aan bod. Zonder oordeel. "Het begint met je ergens van bewust zijn en je verlangen voelen om het anders te doen. De rest volgt vanzelf!", is zijn stelregel.

Frank's intenties zijn oprecht en zuiver. Alles mag er zijn. Hij bezit de gave om de leerpunten leuk en luchtig te houden, daar waar je zelf toch de neiging hebt om ze uit te vergroten. Frank doet dat met geduld en met vertrouwen in jouw authentieke zelf.

Bij Frank kun je je niet verschuilen door dingen onbenoemd te laten. Dat voelt hij haarfijn aan en daar kom je niet mee weg. Dat klinkt misschien een beetje dreigend, èn … het is een mooie voorwaarde om met hem als coach aan de slag te gaan. Want als je bereid bent om bij jezelf op onderzoek te gaan, dan vind je in Frank een oprecht geïnteresseerd, warm en betrokken mens. Iemand die je uitdaagt het beste uit jezelf te halen. Die je stimuleert jezelf te zijn. Die je complimenteert voor wat jou tot een uniek mens maakt. En die je een prachtige steun in de rug geeft om de volgende stap in je leven te nemen.